Hero billede

Badeværelser

Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset. Moderne design bevæger sig væk fra den spartanske enkelhed i de fleste badeværelser og fokuserer mere på at gøre badeværelset komfortabelt, og bekvemt .

Vi bruger alle meget tid på vores badeværelser, så hvorfor ikke investere i et lækkert badeværelse som du selv får stor fornøjelse af samtidig med det øger værdien af din ejendom.

Når du skal have lavet dit badeværelse er det vigtigt du husker på det ikke bare er et sted du går i bad, men en integreret del af dit hjem.

Først og fremmest skal du finde ud af hvordan du i grove træk ønsker dit badeværelse. Nogle spørgsmål vi ofte støder på i vores dagligdag er:

Hvor meget plads har jeg?

Du er nødt til at tage hensyn til, hvor meget plads du har i dit badeværelse. Herfra kan du planlægge, hvad du kan føje til dit badeværelse. Ønsker du f.eks, at udvide dit brusebad område? Eller tilføj et badekar?
Ofte er der mere plads end mange af vores kunder tror.


Dit badeværelse vil være langt mere behageligt, hvis det er  rummelig nok til at rumme større bevægelser.

Hvad kan jeg gøre for at ændre stemningen på mit badeværelse?
Fliser og klinker har stor betydning for stemningen på badeværelset ønsker du en hyggelig stemming kan mosaik med mange farver være at foretrække, ønsker du et mere ”rent udseende” kan større fliser i mørke ensartet farve ofte være en god mulighed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvilken muligheder og løsninger der er for dig

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere